Inne publikacje z kategorii:
"5. Bezpieczeństwo żywności i pasz"

Inne publikacje tego autora

Badanie sensoryczne

Opublikował/a: Tadeusz Bakuła
PDF | Drukuj | Poleć
Badanie sensoryczne

Studenci Wydziału Medycyny Weterynaryjnej UWM w Olsztynie mają unikalną okazję sprawdzenia swojej wrażliwości smakowej.
Na zajęciach z przedmiotu "Analiza sensoryczna żywności" realizowanego w Katedzre Weterynaryjnej Ochrony Zdrowia Puyblicznego  Wydziału Medycyny Weterynaryjnej Uniwersytetu Warmińsko Mazurskiego w Olsztynie, przyszli inspektorzy weterynaryjni sprawującu nadzór nad bezpieczeństwem żywności, uczą się rozpoznawać zapachy i smaki różnych prodkuktów spożywczych.

Zobacz film

Twój komentarz

Nie jesteś zalogowany. Zaloguj się lub dodaj komentarz bez logowania:

:
:
:
: