Katedra Weterynaryjnej Ochrony Zdrowia Publicznego

Ogłoszenia

16.11.2018 | Wyjazd do Biskupca - Ogłoszenie dla Studentów IV Roku

Uprzejmie informuję, że zajęcia terenowe dla wszystkich grup studenckich dotyczące uboju i badania poubojowego trzody chlewnej odbędą się na terenie Zakładów Mięsnych WARMIA w Biskupcu w dniu 20.11.2018 r. (wtorek).  Wyjazdy poszczególnych grup autokarami odbędą się według poniższego planu:

6.30– 8.10 grupa III i pół grupy I
7.00– 8.40 grupa VII i pół grupy I
7.30– 9.10 grupa II
8.00– 9.40 grupa IV
10.00– 11.40 grupy VI i VIII
12.15– 14.00 grupa V
 

UWAGA!!!!

Odjazd autokarów z dużego parkingu znajdującego się za Centrum Konferencyjnym w Kortowie.

Proszę o punktualność. Ponadto nie wolno Państwu:

- wnosić na teren Zakładu telefonów komórkowych ani jakichkolwiek urządzeń nagrywających,

- posiadać jakiejkolwiek biżuterii, zegarków, lakieru na paznokciach (bez względu na kolor),

- dokonywać samowojnej zamiany grup.

Ponadto Studenci posiadający zarost zobowiązani są do posiadania maseczek jednorazowych, dotyczy to również osób przeziębionych/zakatarzonych. Wsazane jest byście Państwo mieli obuwie o miękkich podeszwach.

 

dr Małgorzata Gomółka-Pawlicka

 

24.09.2018 | UWAGA! Zaliczanie Praktyki w IW po V Roku

Uprzejmie Państwa informuję, że zaliczanie praktyki w IW po V Roku odbędzie się w przyszłym tygodniu, tj. od poniedziałku do piątku (1 - 5 października 2018r. ) oraz dodatkowo w poniedziałek 8 października, w godzinach: 9.00 - 13.00. Uprzejmie proszę abyście Państwo wchodzili po 3 osoby  zewnętrznymi drzwiami od strony Wydziału Humanistycznego (po schodkach od strony Pracowni Sensorycznej). Byłoby wskazane, by najpierw zgłaszały się Osoby, które starają się o stypendium, ale to już pozostawiam do uzgodnienia Państwu. Oceny z zaliczania praktyk będą uzupełniane w Systemie USOS każdego dnia po godzinie 13.00.


M. Gomółka-Pawlicka

12.09.2018 | Ogłoszenie dla Studentów IV Roku

Trzeci termin egzaminu z przedmiotu Higiena Zwierząt Rzeźnych i Mięsa obędzie się 14.09.2018 rok o godzinie 11.00 w sali F-20.

 

                                                                                              prof. dr hab. Joanna Szteyn

12.09.2018 | Ogłoszenie dla Studentów V Roku

Trzeci termin egzaminu z przedmiotu Higiena Produktów Pochodzenia Zwierzęcego obędzie się 14.09.2018 rok o godzinie 9.00 w sali F-20.

 

                                                                                              prof. dr hab. Joanna Szteyn

12.09.2018 | Ogłoszenie dla Studentów V Roku

Trzeci termin egzaminu z przedmiotu Higiena Mleka obędzie się 14.09.2018 rok o godzinie 10.00 w sali F-20.

 

                                                                       prof. dr hab. Joanna Szteyn

04.09.2018 | Ogłoszenie dla Studentów IV Roku

Drugi termin egzaminu z przedmiotu Higiena zwierząt rzeźnych i mięsa odbędzie się 12.09.2018 roku o godzinie 9.00 w sali 307 Biblioteki uniwersyteckiej.

 

                                                                                                              prof. dr hab. Joanna Szteyn

 

04.09.2018 | Ogłoszenie dla Studentów V Roku

Drugi termin egzaminu z przedmiotu Higiena Produktów Pochodzenia Zwierzęcego odbędzie się 10.09.2018 roku o godzinie 9.00 w sali 307 Biblioteki uniwersyteckiej.

 

                                                                                                              prof. dr hab. Joanna Szteyn

 

04.09.2018 | Ogłoszenie dla Studentów V Roku

Drugi termin egzaminu z przedmiotu Higiena Mleka odbędzie się 11.09.2018 roku o godzinie 9.00 w sali 307 Biblioteki uniwersyteckiej.

                                                                                                                              prof. dr hab. Joanna Szteyn

14.06.2018 | Ogłoszenie dla Studentów IV Roku

Informuję, że przed wejściem na egzamin z przedmiotu Higiena zwierząt rzeźnych i mięsa należy przedstawić dokument tożsamości.

prof. dr hab. Joanna Szteyn

 

14.06.2018 | Ogłoszenie dla Studentów V Roku

Informuję, że przed wejściem na egzamin z przedmiotu Higiena Mleka oraz egzamin z przedmiotu Higiena Produktów Pochodzenia Zwierzęcego należy przedstawić dokument tożsamości.

 

prof. dr hab. Joanna Szteyn